Haberler

GERİ
05/12/2014
U-Line ile 2014 Design TURKEY İyi Tasarım Ödülü
Omlet İstanbul Design Office tarafından tasarlanan İkizler Aydınlatma’nın yeni ürünü U-Line sarkıt, ‘2014 Design Turkey İyi Tasarım Ödülü’ne layık görüldü. 
Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri, Türkiye’de kullanıcının ihtiyaçlarını gözeten, ihracatta ve ulusal pazarda ürüne katma değer ve rekabetçi üstünlük kazandıran iyi tasarımları ödüllendiriyor. TURQUALITY® Programı dahilinde düzenlenen Design Turkey 2014 Endüstriyel Tasarım Ödülleri’ne bu yıl 407 ürün tasarımı katıldı.

U-Line ; geri dönüşümü yüksek, çevreye duyarlı alüminyum ekstrüzyon profilden üretilmiş olup, ince yapısı ile ön plana çıkmaktadır. Enerji tasarruflu ve uzun ömürlü LED ışık kaynağı kullanılan U-Line, ofis, toplantı salonları, alışveriş merkezi gibi alanlarda uygulanabilir. Çeşitli geçme sistemleri ile bir araya getirildiğinde tasarımsal olarak farklı görünümlere bürünebilen,  U-Line tek profil olarak 34W, 4000 lümen ışık akısı değerine sahip. Armatürde istenilen aydınlık seviyesine dimleme ve DALI opsiyonları ile ulaşılabilir.
 
İkizler Aydınlatma ürünlerinde işlevsellik ve görselliğin yan ısıra, aynı zamanda enerji tasarrufunu da ön plana çıkarmak amaçlı LED ışık kaynaklı ürünleri ile çevreye ve doğaya olan duyarlılığını bir kere daha vurguluyor.

U-Line teknik bilgileri için tıklayınız...

Copyright © Tüm Hakları Saklıdır. İkizler Aydınlatma