Haberler

iufm.jpg
13/01/2023 İstanbul Uluslararası Finans Merkezi
Büyük Projelerde Hep Varız…
İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, Halk Bankası ve Menkul Kıymetler Borsası kuleleri İkizler Aydınlatma ile aydınlanıyor.
Linked in

devamını oku >>
1.jpeg
10/01/2023 Decathlon - Maltepe Park AVM
Türkiye’nin en büyüklerini aydınlatmaya devam ediyoruz.
Maltepe Park AVM’de açılan Türkiye’nin en büyük spor mağazası DECATHLON’nu aydınlattık. 
devamını oku >>
w2.jpg
06/08/2021 Ülkemizde Çıkan Orman yangınlarının sebep olduğu tüm kayıplar için derin üzüntü içindeyiz.
Ülkemizde Çıkan Orman yangınlarının sebep olduğu tüm kayıplar için derin üzüntü içindeyiz.
Zarar gören bölgelerin tekrar ağaçlandırılması için İKİZLER AYDINLATMA ARMATÜRLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Ailesi olarak güzel ülkemizin bir daha böyle bir felaket yaşamaması temennisiyle çalışanlarımızın her biri adına Fidan Bağışında bulunduk.
Hep beraber yaşamı yeniden yeşerteceğiz.

devamını oku >>
tekirda.jpeg
13/11/2020 Tekirdağ Şehir Hastanesi

T.C. Sağlık Bakanlığınca kamu-özel sektör iş birliğiyle başlatılan Şehir Hastaneleri Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Tekirdağ Şehir Hastanesi, 13 Kasım tarihinde törenle hizmete girdi. 566 yataklı hastanede 124 poliklinik, 18 ameliyathane yer alıyor. Hastane, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle yoğun bakım yatak kapasitesi bakımından da öne çıkıyor.
İkizler Aydınlatma armatürleri tercih edilen hastanede yer alan 102 yoğun bakım yatağının 46'sı genel yoğun bakıma ayrılırken sağlık kuruluşunda 27 yenidoğan, 16 pediatrik, 5 kardiyovasküler cerrahi ve 8 de koroner yoğun bakım yatağı bulunuyor.

devamını oku >>
tr_covid_1.png
06/11/2020 Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi

Çalışanlarımızın ve partnerlerimizin sağlığı bizim için önemlidir.
 
Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme tedbirleri çerçevesinde, TSE’nin sanayi tesislerinde alınması gereken önlemlere yönelik denetiminden geçerek “Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi" almaya hak kazandık.


Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi

devamını oku >>
0_12.jpg
09/10/2020 Konya Şehir Hastanesi

Açılışı yapılan Konya Şehir Hastanesi'nin 1.Faz bölümünün steril alan, yoğun bakım üniteleri ve ameliyathanelerinin steril aydınlatma armatürleri İkizler Aydınlatma tarafından yapılmış olup 2.Faz bölümünün ise tüm iç aydınlatmaları tarafımızca yapılmaktadır.

devamını oku >>
0_1_1.jpg
02/06/2020 Prof. Dr. Murat Dilmener ve Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi Giriş ve Bekleme Alanları
Referanslar
Yeşilköy Atatürk Havalimanı içinde yapılan Prof. Dr. Murat Dilmener ve Sancaktepe’de yapılan Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanelerinin giriş ve bekleme alanlarının özel aydınlatmalarını 5 günde yapmanın gururunu taşıyoruz.
#aydınlatma #hastane
devamını oku >>
0_6_1.jpg
04/05/2020 İstanbul Küçük Çamlıca Radyo ve Tv Kulesi

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapımına başlanan 365 metre boyundaki Küçükçamlıca TV-Radyo Kulesinin iç mekân aydınlatmasını yapmaktan gurur duyuyoruz. Artık İstanbul ışığımızı daha yükseklerde görecek.

İstanbul’un sembolü olması beklenen yeni kulede 39 ve 40’ıncı katlarda deniz seviyesinden 393,5 ve 398 metre yüksekliğinde birer restoran bulunacak. Ayrıca kulenin 33 ve 34’üncü katlarında deniz seviyesinden 366,5 ve 371 metre yüksekliğinde iki ayrı seyir terası da yer alacak.

devamını oku >>
0_1_2.jpg
16/04/2020 İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Yurt içi ve dışında yaptığı prestijli ve büyük ölçekli hastane projeleriyle öne çıkan İKİZLER AYDINLATMA; 1105 yatak kapasiteli Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi aydınlatmalarını da yapmıştır. Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, T.C. İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi tarafından tamamlanmış hastanelerden biridir.
301.853 m2 kapalı bir alana sahip olan Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi; genel hastane binası, Cerrahi Tıp Birimleri, Dâhili Tıp Birimleri ve Özellikli Birimlerden oluşmaktadır.
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde; 622’si tek kişilik 1105 yatak, 160 poliklinikle hizmet veren hastane son teknoloji ürünü tıbbi cihazlarla donatıldı. Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma hastanesinde 45 ameliyathane, 142 yataklı yoğun bakım, 96 Acil yatak, 24 yataklı hemodiyaliz ünitesi, bulunuyor
#aydınlatma #hastane #sehirhastanesi
devamını oku >>
0_2.jpg
18/10/2019 Açık Plan Ofislerde Akustik ile Aydınlatmanın Çalışanların Performans ve Sağlıkları Üzerindeki Etkisi
Açık Plan Ofislerde Akustik ile Aydınlatmanın çalışanların performans ve sağlıkları üzerindeki etkisini konuştuğumuz aynı zamanda sergi ile de yer aldığımız VI. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi'nde konuşmamız ve sunumumuz kadar yeniliklerimiz de ilgiyle karşılandı. Yeni çalışmalarımız gözden kaçmazken ülkemizde sektöre açtığımız yeni kapılar ve çalışan odaklı yaklaşımlarımız bugünün en önemli adımının insana verilen değerin gösterilmesi olduğu düşüncemiz de oldukça beğeni ve takdirle karşılandı. hashtagETUK2019 hashtagikizleraydinlatma hashtagikizlerlighting hashtaglighting
devamını oku >>
20/08/2019 INSIGHT Sayı 1 / Ağustos 2019
    Yıl boyunca hep yenilikler üstüne çalıştık, yeni bir bakış açısı bularak her şeye yeniden baktık ve hem aydınlatma sektörü hem de markamız için yeni bir sayfa açtık.Bundan sonra her ay paylaşacağımız yeni bültenimiz insight ile yaptığımız tüm yenilikleri, sektör öncülerini, sektöre ışık tutan tasarımcıları ve röportajları sizlere ulaştıracağız.
 
Size ulaşmasından keyif alacağınız ve paylaşmaya değer iyi haberlerle insight'ta her ay buluşmak dileğiyle.

 
 
devamını oku >>
haramain.jpg
18/04/2019 İkizler Aydınlatma yine yeni yaşamlara tanıklık edeceği önemli mekanlardan birinde yeri aldı.
Cidde’yi Mekke ve Medine’ye bağlayan Haramain Hızlı Tren  binlerce yolcunun  yer aldığı birçok kişiyi İkizler Aydınlatma ile karşılıyor ve uğurluyor. Suudi Arabistan Demiryolu taşımacılığının en büyük projesi olan 453 km uzunluğundaki demiryolu hattının istasyonunda İkizler Aydınlatma da gururla yer alıyor.

devamını oku >>
4.jpeg
16/11/2018 Tasarımla aramızdaki güçlü bağ “Nest” Design Turkey İyi Tasarım ile ödüllendirildi!
T.C. Ticaret Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu birliğiyle TURQUALITY® Programı dâhilinde bu sene 7. kez gerçekleştirilen Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödüllerinde, İkizler Aydınlatma "NEST" ile iyi tasarım ödülüne layık görüldü.
 
Omletistanbul Tasarım Ofisi ve İkizler AR-GE ekibi tarafından ortak tasarlanan Nest, aydınlatmanın mimarı tasarımla olan bütünlüğüne dikkat çekiyor.
 
Tasarımcısı, marka sahibi ya da üreticisi Türk olan ürünler için 2.500’ün üzerinde başvuru yapılan yarışmada, ambalajdan ev eşyasına kadar 13 ayrı sektörden, son 3 yıl içerisinde üretilmiş tasarımlar, 30 uluslararası jüri üyesi tarafından değerlendirildi. Yarışma ile kullanıcının ihtiyaçlarını gözeten, ihracatta ve ulusal pazarda ürüne katma değer ve rekabetçi üstünlük kazandıran üstün ve iyi tasarımlar ödüllendirildi. T.C Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle’nin katılımıyla düzenlenen ödül töreninde, 13 ayrı kategoriden toplam 92 ürüne ve tasarımcılarına ödül verildi.
Ürün Detayları
 
devamını oku >>
1.jpg
02/10/2018 Projelerimiz : Ankara Entegre Sağlık Kampüsü Bilkent
CCN Holding tarafından yapım gerçekleştirilen aynı zamanda Sağlık Bakanlığı yerleşkesini de içinde bulunduran Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük Kamu Özel İşbirliği projesi olan ve dünyanın tek parçada yapılan en büyük hastanesi unvanını taşıyan Ankara Şehir Hastanesi Bilkent’in aydınlatma İkizler Aydınlatma tarafından yapılmıştır.
devamını oku >>
Light-Building-2018.jpg
05/03/2018 Light+Building 2018
İkizler Aydınlatma 18-23 Mart tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenecek Light+Building fuarında sektörümüzü temsil edecek.  Enerji tasarruflu  ve insan odaklı LED aydınlatma armatürlerimizi sergileyeceğiz.
devamını oku >>
BNOI5856.jpg
21/02/2018 Teknosa İş Ortakları Buluşması 2018
Uzun yıllardır çalışmakta olduğumuz TEKNOSA’nın  2017 performans ve 2018 yılına dair hedeflerini paylaşmak amacıyla; 21 Şubat Çarşamba günü Swissotel the Bosphorus İstanbul ' da düzenlemiş olduğu “Teknosa İş Ortakları Buluşması” , Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı ve Teknosa Yönetim Kurulu Başkanı Ata Köseoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi. Bu buluşmaya Yönetim Kurulu Başkanımız Muharrem Akın’a  Genel Müdür'ümüz Burcu Akın İshakoğlu eşlik ettiler. Konuklar arasında  bulunan CNNTÜRK Ekonomi Müdürü Emin Çapa'nın teknolojinin gelişimiyle ilgili değerli paylaşımları katılımcıları  hem bilgilendirdi hem de  keyifli anlar yaşattı.
 
devamını oku >>
resim1.png
02/05/2017 İkizler Aydınlatma Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Genişliyor.
İkizler Aydınlatma sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Niğde'nin Yelatan Yavuz Sultan Selim Ortaokulu ve İlkokulu 'nun aydınlatma armatürleri desteğinde bulunmuştur. Okul müdürü Sayın Salih Soylu ve değerli öğrencilerimizden gelen mesajları paylaşmaktan gurur duyuyoruz.
devamını oku >>
Mersin__2.png
03/02/2017 Geleceğin Hastanesi “Mersin Şehir Hastanesi” Bugün Açılıyor
Mersin Şehir Hastanesi, bugün Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Sayın Binali Yıldırım tarafından gerçekleştirilecek olan tören ile açılıyor. Toplam 1.250 yataklı, 328.000 metre kare alana sahip Entegre Sağlık Tesisi bölge halkına yüksek kalitede sağlık hizmeti vermeyi hedefliyor.
 
Ana yüklenicisi CCN Hastane Hizmetleri ve İşletme A.Ş ve DIA Altyapı Yatırımları ve İnşaat A.Ş.; Elektro-Mekanik Tesisat yüklenicisi Çağla Group Elektrik A.Ş. olan projede iç aydınlatma armatürlerinde İkizler Aydınlatma tercih edildi.
devamını oku >>
Resim1.jpg
30/11/2016 EBO 2016 -Elektrik Teknolojileri & Bina Otomasyon Fuarı
24-27 Kasım 2016 tarihleri arasında TOKİ işbirliğiyle Ankara Congresium’ da düzenlenen EBO 2016 -Elektrik Teknolojileri & Bina Otomasyon Fuarı’ da İkizler Aydınlatma olarak da yeni LED'li ve tasarım ürünlerimizi sergiledik. 
 
Değerli katılımlarıyla bizleri onurlandıran tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.
 
İKİZLER AYDINLATMA
devamını oku >>
rep1.jpg
07/11/2016 Sektörün geleceği LED teknolojisiyle parlayacak.
İSO Sanayi Dergisi,  Yönetim Kurulu Başkanı’mız Sn. Muharrem Akın’ın , aydınlatma sektörü ve geleceği ile ilgili görüşlerini okuyucuları ile paylaştı. 

devamını oku >>
IMG_6339.jpg
17/08/2016 31 Ekim -2 Kasım 2016 tarihleri arasında Middle East Electricity – Dubai Fuarına katılıyoruz.
İkizler Aydınlatma 31 Ekim-2 Kasım 2016 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri/Dubai 'de düzenlenen Middle East Electricity fuarında sektörümüzü temsil etti. Enerji tasarruflu ve insan odaklı LED aydınlatma armatürlerimizi ziyaretçilere sunduk.
devamını oku >>
ISPARTA_SEHIR_HASTANESI.jpg
17/08/2016 Isparta Şehir Hastanesi'nde İkizler Aydınlatma tercih edildi.

Sağlık Bakanlığı’nın Kamu-Özel Ortaklığı modeli ile Türkiye’nin birçok şehrinde gerçekleştirdiği tam teşekküllü hastanelerden biri olan Isparta Şehir Hastanesi, 222.571 m2 alan üzerinde inşaa edilmekte olup toplam 755 yataklı tesis yatırımını kapsamaktadır. 

devamını oku >>
mersin4.jpg
28/04/2016 Mersin Entegre Sağlık Kampüsü'nde İkizler Aydınlatma tercih edildi.
Şehir Hastaneleri grubundan olan Mersin Entegre Sağlık Kampüsü bünyesinde 464 Yataklı Bölge Hastanesi, 169 Yataklı Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi, 138 Yataklı Onkoloji Hastanesi, 383 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, 96 Yataklı Psikiyatri Hastanesi olmak üzere toplam 1250 yataklı ve 328.000 metre kare alana sahip bir Entegre Sağlık Tesisi yatırımını kapsamaktadır. Ana yüklenicisi DIA Altyapı Yatırımları ve İnşaat A.Ş;  Elektro-Mekanik Tesisat yüklenicisi Çağla Group Elektrik A.Ş. olan projede iç aydınlatma armatürlerinde İkizler Aydınlatma tercih edilmiştir. 
devamını oku >>
pic1.jpg
24/03/2016 Light+Building 2016
İkizler Aydınlatma 13-18 Mart tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlene Light+Building fuarında sektörümüzü temsil etti.  Enerji tasarruflu  ve insan odaklı LED aydınlatma armatürlerimizi dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere sunduk.  
devamını oku >>
1_3.jpg
25/11/2015 İkizler Aydınlatma’dan Abu Dhabi 'de LED Aydınlatma Semineri
25 Kasım 2015 tarihinde Birleşik Arap Emirlikleri'nin Abu Dhabi şehri Hilton Oteli'nde 120 müşavir firmaya LED aydınlatma semineri düzenledik. Seminerde İkizler Aydınlatma ürün gamı ve yenilikleri tanıtıldı.
 
devamını oku >>
haber.jpg
01/04/2015 U-Line ile Red Dot 2015 Aydınlatma Tasarım Ödülü
Omlet İstanbul tasarım ofisi tarafından tasarlanan İkizler Aydınlatma’nın yeni ürünü U-Line sarkıt, dünyanın en prestijli ödüllerinde biri kabul edilen ‘2015 Red Dot Tasarım Ödülü’ne layık görüldü.  2014 ‘te Türkiye’de Design Turkey İyi Tasarım Ödülü alan U-Line, Red Dot ödülü ile uluslararası arenada da başarısını perçinledi.
 
Tasarım dünyasının Oscar ödülleri olarak gösterilen Red Dot Design yarışmasına, bu sene 56 ülkeden 1,994 firma 4,928 farklı tasarım ile katıldı.  Red Dot 2015 Aydınlatma Tasarım Ödülü’ne layık görülen U-line sarkıt,  29 Haziran 2015 tarihinden itibaren bir sene boyunca Almanya Essen’deki Red Dot Müzesi’nde sergilenecek.
 
U-Line; geri dönüşümü yüksek, çevreye duyarlı alüminyum ekstrüzyon profilden üretilmiş olup, ince yapısı ile ön plana çıkıyor. Enerji tasarruflu ve uzun ömürlü LED ışık kaynağı kullanılan U-Line, ofis, toplantı salonları, alışveriş merkezi gibi alanlarda uygulanabilir. Çeşitli geçme sistemleri ile bir araya getirildiğinde tasarımsal olarak farklı görünümlere bürünebilen U-Line,  115 lümen/Watt verimlilik ile LED aydınlatmanın tüm avantajlarını kullanıcılara yansıtmaktadır.
 
İkizler Aydınlatma ürünlerinde işlevsellik ve görselliğin yan ısıra, aynı zamanda enerji tasarrufunu da ön plana çıkartmak amaçlı LED ışık kaynaklı ürünleri ile çevreye ve doğaya olan duyarlılığını bir kere daha vurguluyor. 
devamını oku >>
fotograf_1.jpg
24/03/2015 Middle East Electricity – Dubai Fuarı
2  Mart – 4 Mart tarihleri arasında düzenlenen Middle East Electricity  Dubai Fuarında, ülkemizi gururla temsil ettik. 
 
Enerji tasarruflu LED aydınlatmasının ön planda olduğu fuarda, biz İkizler Aydınlatma olarak da yeni LED'li ve tasarım ürünlerimizi sergiledik. 

Değerli katılımlarıyla bizleri onurlandıran tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.
 
İKİZLER AYDINLATMA
devamını oku >>
IMG_1156.jpg
24/03/2015 Projelerimiz: Cemal Diker İlköğretim Okulu Kütüphanesi
Rönesans İnşaat ile Cemal Diker İlköğretim Okulu'na bir kütüphane kazandırdık. Kütüphanede LED'li ve T5 flouresan profil armatürlerimizi kullanılmıştır.
devamını oku >>
IMG_2562.jpg
24/03/2015 Projelerimiz: Decathlon Spor Mağazaları Tercihi İkizler Aydınlatma
Avrupa'nın en büyük spor perakende  zinciri olarak gösterilen Decathlon Spor Mağazalarının Mall of İstanbul AVM , Bodrum ve Brandium AVM İkizler Aydınlatma tarafından aydınlatıldı. 
 
Mall of İstanbul AVM , Brandium AVM ve Bodrum Decathlon mağazalarında projelendirme ve süpervizor desteği ile T5 kesintisiz aydınlatma armatürlerimiz ile aydınlatılmıştır.
 
Projelendirme süreci tamamlanan Antalya Decathlon mağazasında ise LED' li kesintisiz aydınlatma armatürlerimiz kullanılacaktır. 
 
 
İKİZLER AYDINLATMA
devamını oku >>
top-banner-Saudi-Build-2014.jpg
09/12/2014 SAUDI BUILD 2014 Fuarındaki Standımız Büyük İlgi Gördü
10 – 13 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Saudi Build fuarında, ülkemizi gururla temsil ettik. Değerli katılımlarıyla bizleri onurlandıran tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.
 
İKİZLER AYDINLATMA

 
devamını oku >>
01135.7822xx_1.png
05/12/2014 U-Line ile 2014 Design TURKEY İyi Tasarım Ödülü
Omlet İstanbul Design Office tarafından tasarlanan İkizler Aydınlatma’nın yeni ürünü U-Line sarkıt, ‘2014 Design Turkey İyi Tasarım Ödülü’ne layık görüldü. 
Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri, Türkiye’de kullanıcının ihtiyaçlarını gözeten, ihracatta ve ulusal pazarda ürüne katma değer ve rekabetçi üstünlük kazandıran iyi tasarımları ödüllendiriyor. TURQUALITY® Programı dahilinde düzenlenen Design Turkey 2014 Endüstriyel Tasarım Ödülleri’ne bu yıl 407 ürün tasarımı katıldı.

U-Line ; geri dönüşümü yüksek, çevreye duyarlı alüminyum ekstrüzyon profilden üretilmiş olup, ince yapısı ile ön plana çıkmaktadır. Enerji tasarruflu ve uzun ömürlü LED ışık kaynağı kullanılan U-Line, ofis, toplantı salonları, alışveriş merkezi gibi alanlarda uygulanabilir. Çeşitli geçme sistemleri ile bir araya getirildiğinde tasarımsal olarak farklı görünümlere bürünebilen,  U-Line tek profil olarak 34W, 4000 lümen ışık akısı değerine sahip. Armatürde istenilen aydınlık seviyesine dimleme ve DALI opsiyonları ile ulaşılabilir.
 
İkizler Aydınlatma ürünlerinde işlevsellik ve görselliğin yan ısıra, aynı zamanda enerji tasarrufunu da ön plana çıkarmak amaçlı LED ışık kaynaklı ürünleri ile çevreye ve doğaya olan duyarlılığını bir kere daha vurguluyor.

U-Line teknik bilgileri için tıklayınız...

devamını oku >>
lightbudil.png
07/04/2014 Light+Building 2014
30 Mart – 4 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Frankfurt Light+Building fuarında, ülkemizi gururla temsil ettik. 
211.000’den fazla ziyaretçi ile yeni bir rekor kırılan fuarda, 161 ülkeden 2.458 üretici aydınlatma ve bağlantılı sektörlerle ilgili ürünlerini sundu.
Enerji tasarruflu LED aydınlatmasının ön planda olduğu fuarda, biz İkizler Aydınlatma olarak da yeni LED'li ürünlerimizi- U-Line, Brick, Tetrs, Guide, Wave- sergiledik. 
 
13 Mart 2016'de tekrar görüşmek üzere!
 
İKİZLER AYDINLATMA
devamını oku >>
doha_katar.jpg
04/12/2013 T.C. Doha Büyükelçiliği, İkizler Aydınlatma tarafından aydınlandı
T.C. Doha Büyükelçiliği yeni yerleşkesi, Katar’ın başkenti Doha kentinde Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile açılışı gerçekleştirmiştir. Proje kapsamında büyükelçilik binası, büyükelçi ikametgâhı, hizmetkar ve güvenlik binaları, trafo ve servis binaları olmak üzere toplam 7.262 m2 kapalı alanın tüm iç ve dış aydınlatması tarafımızdan temin edilmiştir. 
İnşaatın elektrik yükleniciliğini Sasel Elektromekanik (Yüksel İnşaat) üstlenmiştir.

devamını oku >>
tenzile_erdogan_proje.jpg
19/09/2013 Projelerimiz: Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi
Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi projesinde aydınlatma armatürlerinin tamamı İkizler Aydınlatma tarafından üretildi.
Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi; Başakşehir 1. Etap'ta ilk bölümü tamamlanarak eğitime başladı. 
Ana yükleniciliğini Makro İnşaat, Elekrtik yükleniciliğini Keban Mühendislik'in üstlendiği proje 60.000 m2 bir alanda kuruldu. Son sistem eğitim teknolojilerinin kullanıldığı projede, teknoloji laboratuvarlarından, kapalı spor salonlarına kadar birçok alan öğrencilerin hizmetine sunuldu
devamını oku >>
b_sakarya_rehberim_2_1.jpg
12/09/2013 Söğütlü Fabrikamıza Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik ziyareti
Eylül ayı içerisinde Sakarya Söğütlü'de bulunan fabrikamızı, Adalet ve Kalkınma Partisi Sakarya Milletvekili Sayın Hasan Ali Çelik  ziyaret etti. Bölge millet vekilimize enerji ve aydınlatma sektörü yatırımlarımız hakkında detaylı briefing verilerek fabrikamız tanıtıldı.
devamını oku >>
Irak_acarsan1.jpg
01/08/2013 Projelerimiz: Irak Acarsan Hastaneleri
İkizler Aydınlatma, Irak Acarsan Hastanelerinin aydınlatmasını gerçekleştirdi.
devamını oku >>
117_5.jpg
08/07/2013 Projemiz: Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi
İkizler Aydınlatma, Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi Eğitim Kompleksinin aydınlatmasını gerçekleştirdi.
devamını oku >>
belediyeciler.jpg
07/01/2013 Projelerimiz: Türkiye Belediyeler Birliği Binası
İkizler Aydınlatma, Türkiye Belediyeler Birliği Binası otomasyona uygun aydınlatmasını gerçekleştirdi.
devamını oku >>
ankara_metro_1.jpg
03/01/2013 Projelerimiz: Ankara Metrosu M2 ve M3 Hatları
İkizler Aydınlatma Ankara Metrosu M2 ve M3 hatlarının aydınlatma armatürlerini üretiyor.
devamını oku >>
KAYSERI-ADLIYE-SARAYI-650x250_1.jpg
02/01/2013 Projelerimiz: Kayseri Adalet Sarayı
İkizler Aydınlatma, Adalet Bakanlığı Kayseri Adalet Sarayı projesinin tüm iç aydınlatmasını gerçekleştirdi.
devamını oku >>
orta_amiens_2_1.jpg
00/00/0000 Projemiz : Fransa Amiens Hastanesi
İkizler Aydınlatma, Amiens Hastanesi steril mekan  aydınlatma armatürlerinin üretimini gerçekleştirdi.
 
Paris’in kuzeyinde yer alan hastane toplam 126.000 m2’lik alana sahiptir ve Fransa’nın en büyük hastanesi olma özelliği taşır. Aart mimarlık firması tarafından tasarlanan ve Bouygues Construction tarafından inşa edilen hastanenin yapımı 2013 yılı içerisinde tamamlanacaktır. Amiens Hastanesi toplam 791 yatak, 30 ameliyathane ve 500 araçlık otopark kapasitesine sahiptir. 
devamını oku >>
doha_katar_1.jpg
00/00/0000 Projemiz : T.C. Doha Büyükelçiliği, Katar
İkizler Aydınlatma, Katar  T.C. Doha Büyükelçiliği iç ve dış aydınlatma armatürlerinin üretimini gerçekleştirdi.
 
T.C. Doha Büyükelçiliği yeni yerleşkesi, Katar’ın başkenti Doha kentinde 2013 başı itibariyle açılmıştır. Proje kapsamında büyükelçilik binası, büyükelçi ikametgâhı, hizmetkar ve güvenlik binaları, trafo ve servis binaları olmak üzere toplam 7.262 m2 kapalı alanın tüm iç ve dış aydınlatması tarafımızdan temin edilmiştir.
devamını oku >>
Copyright © Tüm Hakları Saklıdır. İkizler Aydınlatma